Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wat zijn dazen?

Dazen zijn een constante overlast in Nederland, met name in de periode mei tot oktober. Andere benamingen voor de dazen zijn: paardenvlieg, blinde mug, blinde vlieg en een bremster. Doordat de beet een dikke rode, pijnlijk of jeukende plek veroorzaakt bij u en uw dieren bieden wij verschillende producten aan om deze insecten te verwijderen uit uw huis of tuin.

Dazen bestrijden

Vooral in het weiland zijn er altijd veel dazen. Helaas is het een terugkerend probleem en zult u nooit een helemaal dazenvrij bestaan hebben. Maar gelukkig zijn er diverse manieren om dazen te bestrijden. De makkelijkste en meest gebruikte manier is door middel van een dazenval.

Diverse dazenvallen bij InsectDirect

U kunt bij ons verschillen dazenvallen kopen. Een van deze dazenvallen is de goedkope bal variant. Deze val zorgt er voor dat dazen in een soort val komen door een zogenaamde ‘’Horse Fly Trap Ball Dazenval’’. Hierdoor zal de dazendruk afnemen op de locatie waar de bal neergehangen wordt. Wel moet u deze dazenval behandelen met de speciale lijm. Ook hebben wij duurdere varianten zoals TaonX en H-trap. Deze dazenvallen zijn super effectief. De dazenvallen zijn gericht op de vrouwtjes dazen. Ze misleiden de dazen door een zwarte bal die verwarmd wordt (de dazen denkt dat dit een prooi is). De daas wordt aangelokt door deze warmtebron. Dan landt de daas op de zwarte bal. Ze steekt de bal en vliegt daarna omhoog richting het licht. Zo belandt de daas via de fuik in het opvangreservoir. Deze variant is toch een erg vriendelijke maar ook een goed werkende manier, omdat er geen chemische stoffen worden gebruikt. U en uw dieren hebben dan geen last meer van de dazen.

Heeft u ook last van dazen? Bestel dan snel uw dazenvallen.
Bezig met laden...

Dazenval kopen

Een dazenval kopen gaat snel en makkelijk via onze website. Voor 17:00 besteld is de volgende dag al geleverd. Heeft u vragen over dazen bestrijden of andere producten op onze website? Neem dan gerust contact met ons op.