Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Luxan: Alles tegen ongedierte in uw huis

Overal zijn insecten, zo ook in uw huis en rondom uw tuin. Gelukkig kunnen we er veel aan doen om het ongedierte tegen te gaan. Luxan heeft veel producten gericht op verschillende soorten ongediertebestrijding.
 
In de zomer wilt u uiteraard genieten van uw mooie tuin. Dat is wat minder eenvoudig wanneer u last heeft van allerlei insecten die in uw tuin rondzwerven. Luxan kan hierin veel voor u betekenen. Luxan richt zich op verschillende soorten insecten en heeft voor ieder insect een andere effectieve wijze om dit insect te bestrijden. Het bestrijden van mieren kan middels mierenpoeder, dat verkrijgbaar is in een handige strooikoker om het voor u zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. 

Start bij de basis

Luxan richt zich op de basis van het probleem: de insecten. Op die manier kunnen de producten van Luxan zo effectief mogelijk het ongedierte bestrijden. Alle producten van Luxan zijn getest door een college van deskundigen en kunnen daardoor de zekerheid bieden dat de producten aan de gestelde normen voldoen.

Bezig met laden...

Luxan bij InsectDirect

Via InsectDirect kunt u alle Luxan producten bestellen die u verlossen van alle vervelende insecten in en rondom uw huis. Nagenoeg alle Luxan producten zijn op voorraad bij InsectDirect.