Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Marter en schade

U heeft schade aan de bekabeling in uw auto, een  lekke waterleiding of kapotte aangevreten bekabeling in uw woning? Dan kan het zijn dat dit het werk is geweest van een marter. Met name de schade die een marter aanricht aan uw auto kan op korte termijn erg gevaarlijk zijn. In veel kabels is vismeel verwerkt wat de marter aantrekt en deze begint te knagen aan de kabels. Hierdoor komen de kabels bloot te liggen en kan er eenvoudig brand ontstaan.

Hoe kun je marters verjagen?

Wist u wel dat de marter onder de beschermde diersoort valt? Hij mag dus niet gedood of gevangen worden. De steenmarter verjagen is dus de enigste oplossing. Met de verjaag middelen van Insectdirect kunt u op een makkelijke manier de steenmarter bestrijden. Een van de goed werkende apparaten is de Pest Garden Protector die een ultrasoon geluid produceert waar de marter door wordt weggejaagd. Het voordeel van deze Garden Protector is dat het geluid niet hoorbaar is voor mensen en dus daadwerkelijk een sterk bestrijdingsmiddel is tegen de steenmarter.

Ook de Motip anti marterspray heeft een erg sterk effect om de marters te bestrijden bij uw auto. Deze spray bevat een cocktail van geuren van de vijanden van de marter waardoor de marter deze plek instinctief verlaat. De spray kunt u eenvoudig  toepassen en  is dus een makkelijke manier om de marters te verjagen. De anti-marter spray en de Pest Garden Protector zijn beide uitstekende producten voor het gebruik onder uw motorkap.
Bezig met laden...

Marter bestrijden met InsectDirect

Met onze producten gaat u de strijd aan met de marter. Wanneer u het bestrijden van steenmarters toch liever aan een professional overlaat dan kunt u bellen naar 085 – 029 85 10. Hier kunt u vrijblijvend advies krijgen. Mocht u vragen over één van de producten hebben dan kunt u gewoon contact met ons opnemen.