Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Muizengif kopen

Een makkelijke en zeer effectieve manier om muizen te bestrijden is muizengif. Op onze website hebben wij voor u diverse soorten muizengif geselecteerd. Zo vindt u zeker uw gewenste muizengif.

Wat is het beste muizengif?

Naar onze mening is het beste muizengif het muizengif van Muskil. Daarom hebben wij ook alleen deze in ons assortiment. U heeft hierbij de keuze uit pasta of graan. De pasta van Muskil heeft als voordeel dat hij fluorescerend is. Met een UV lamp kunt u dan eenvoudig controleren of er uitwerpselen liggen van muizen of ratten die van de pasta gegeten hebben. Een ander voordeel van muizengif is dat het niet alleen tegen muizen is, maar ook tegen ratten.

Hoe werkt muizengif?

Muizenvergif is een zeer eenvoudig middel. U legt een beetje muizenvergif op een oud schaaltje en plaatst hem op de plek waar u vermoedt dat de muizen zich schuil houden. Wanneer u kinderen of huisdieren in huis heeft raden wij aan het muizenvergif te verbergen in een voerdoos. Deze zijn af te sluiten waardoor uw kinderen of huisdieren niet in aanraking kunnen komen met het muizengif. Plaats de voerdoos met muizenvergif altijd in de looproute van de muis.
 
Bezig met laden...

Muizenvergif kopen

Muizenvergif koopt u snel en simpel via onze website. Wanneer u liever een muizenval wenst, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Vergeet niet dat als u een muis binnen heeft, dat dit ook vraagt om preventieve maatregelen tegen muizen.