Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Muizen zijn ongewenste gasten in uw huis. Gelukkig kunt u op diverse manieren muizen vangen en hebben wij hiervoor de benodigdheden.

Muizen vangen met een muizenval

De bekendste manier om muizen te vangen is middels een muizenval. Dit is dan ook een erg makkelijke manier om muizen te vangen. In ons assortiment vindt u diverse vallen voor muizen. U kunt simpele en goedkope houten muizenvallen plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om een dichte muizenval te gebruiken. Dit is vooral handig wanneer u kinderen of huisdieren heeft waarvoor u de muizenval wilt afschermen.

Diervriendelijke muizenval

Wanneer u liever op een diervriendelijke manier van uw muizenprobleem af komt kunt u kiezen voor één van onze diervriendelijke muizenvallen. De muis zal dan zo de val inlopen en er niet meer uit kunnen. Belangrijk hierbij is wel dat u de diervriendelijke muizenval regelmatig controleert op vangst.

Waar plaats ik een muizenval?

Een muizenval plaatst u altijd in de looproute van de muis. Meestal is dit langs de muren. De muis zal hem dan sowieso tegenkomen. Aan te raden is om er altijd een muizenlokmiddel op te plaatsen. Wanneer u liever geen val gebruikt, kunt u ook kiezen voor muizengif.


Diervriendelijke-muizenval
Diervriendelijke mui..


Bezig met laden...

Een muizenval online kopen

Online een muizenval kopen doet u gemakkelijk en snel in onze webshop. Wij leveren altijd vanuit voorraad dus u heeft uw val tegen muizen razendsnel in huis.

Preventieve maatregelen tegen muizen

Met vallen bent u snel van uw muizenprobleem in huis af. Echter is dit alleen tijdelijk. De muizen zijn namelijk op een bepaalde manier binnengekomen, en als deze gaten niet gedicht worden, is het onvermijdelijk dat er weer muizen binnen zullen komen. Tref daarom ook preventieve maatregelen tegen muizen.