Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Ratten lokken

Ratten in huis hebben is erg vervelend. Je wilt daarom ratten lokken naar een rattenval. Dit gaat heel eenvoudig maar niet met een blokje kaas zoals veel mensen denken. Het meest effectief is een speciale ratten lokstof. Een lokstof voor ratten heeft namelijk een speciale geur waar ratten door aangetrokken worden. Ratten lokken doe je dus het beste met een speciaal rattenlokmiddel.

Ratten lokken op diverse manieren

In ons assortiment vindt u diverse soorten ratten lokmiddel. Het lokmiddel voor ratten kunt u gebruiken op een rattenval, of in een rattenvangkooi. De rat zal dan worden aangetrokken en letterlijk in de val lopen. Rattenlokmiddelen doden ratten niet, maar lokken ratten alleen. Als u echt een dodelijk ratten lokmiddel wilt dan kiest u voor speciaal rattengif.

Ratten lokmiddel kopen

Een lokmiddel voor ratten koopt u eenvoudig via onze website. Wij leveren altijd uit voorraad dus u heeft uw rattenlokmiddel razendsnel in huis.
 
Bezig met laden...

Wanneer u een echte rattenplaag heeft en u niet weer wat u er aan kunt doen is het tijd om een professionele rattenbestrijder in te schakelen. Onze partner hierin is bereikbaar op 085-029 8510. U krijgt dan vrijblijvend advies en ze zijn 24 uur per dag bereikbaar.