Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Rattengif kopen

Een makkelijke manier om ratten te bestrijden is rattengif. Op onze website vindt u diverse soorten rattengif. Zo vindt u zeker uw voorkeur wat betreft rattenvergif.

Wat is het beste rattengif?

Het beste rattengif is naar onze mening het rattengif van Bonirat en Muskil. Daarom verkopen wij ook alleen dit rattengif. U heeft hier de keuze uit een pasta of graan. De pasta van Muskil is zelfs fluorescerend. Dit betekent dat u met de speciale UV lamp kunt nakijken of er uitwerpselen van ratten of muizen liggen die van de pasta gegeten hebben. Erg handig dus.

Hoe werkt rattengif?

Rattenvergif werkt erg makkelijk. Wij adviseren om het rattengif veilig in een speciale voerdoos te verbergen. Deze kunnen afgesloten worden waardoor kinderen en huisdieren er niet bij kunnen. Plaats deze voerdoos met rattengif altijd in de looproute van de rat wat vaak langs muren is. Vergeet niet dat het werken met rattenvergif betekent dat de rat nog gewoon los rondloopt. Hij zal ergens overlijden en u moet hem dan nog opsporen. Wanneer u wilt dat u de rat makkelijk kunt terugvinden kunt u wellicht beter kiezen voor een rattenval. Vergeet niet aan ratten preventie te doen. Dat ze binnen zijn vraagt om maatregelen om ze buiten te houden.
 
Bezig met laden...

Rattenvergif alleen is niet genoeg?

Wellicht heeft u een professionele bestrijder nodig. Onze partner is bereikbaar op 085-029 85 10. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar en u krijgt vrijblijvend advies.