Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

ShooAway insectenverjager
ShooAway insectenverjager
Reviews | Review toevoegen

Met de ShooAway geen vliegen en wespen meer aan tafel op uw eten of drinken. Ook ideaal voor de horeca!

Artikelnummer

SHOO003 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 14,95 *
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De ShooAway is de nieuwe manier om vliegen van uw eten/tafel weg te houden!

De ShooAway is het enige product ter wereld dat insecten verjaagd zonder vieze geuren, chemicaliën of dode vliegen op tafel achterlaat 100% effectief tegen insecten "vliegen en wespen" op uw maaltijd / tafel nabij de ShooAway. De ShooAway beschikt over een gepatenteerde, ontwikkelde en effectief bewezen technologie uit Australië. Betekenis ShooAway staat voor wegjagen!!!

Het geheim van het de ShooAway zit hem in de holografische gepatenteerde punten op het uiteinde van de vleugels “ventilatorachtige linten” in combinatie met het ronddraaien. Insecten zien deze holografische punten als één GROOT BEDREIGEND OOG en ze zullen vervolgens wegblijven!!! Het eventueel aanraken van de vleugels is geheel veilig vanwege de “soft touch” stop.

De ShooAway beschikt over een duurzame motor en is stijlvol vormgegeven. Daarnaast milieuvriendelijk en is bijna geruisloos. De ShooAway Beschikt over CE keurmerk en Barcode. Aandrijving motor middels 2 AA batterijen (niet inbegrepen)

Vooral geschikt op eettafels, of bijvoorbeeld op het tafeltje waar je het barbecue vlees neerzet. Voor grotere tafels (vanaf 6 personen) adviseren wij minimaal 2 Shoo Aways te plaatsen voor het beste resultaat.

Review toevoegen

Beste InsectDirect klant,

Bedankt dat uw de tijd heeft genomen een review te schrijven! Hier hechten wij veel waarde aan. Met uw bijdrage kunnen wij ons blijven verbeteren. Daarnaast helpt u met uw mening andere klanten een goede keuze te maken.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@insectdirect.nl of 053 - 573 88 88. 

Met vriendelijke groet,

Team InsectDirect.nl

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 14,95 *

2 of meer

€ 14,50 *

5 of meer

€ 13,95 *

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.