Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Een slakkenval

Slakken en naaktslakken kunnen veel schade achter laten in een tuin. Ze eten veel verschillende soorten planten en weten altijd een plekje te vinden in de tuin om te schuilen. Een slak en een naaktslak vallen onder de weekdieren die leven op het land. Het verschil tussen beide diersoorten is dat de gewone slak wel een schelp heeft en de naaktslak niet. Ze eten veel verschillende soorten bladeren, groenten, kruiden en zelfs bloemen. Dit doen ze door te schrapen met hun “tanden”. Erg vervelende gasten in de tuin dus. Ga de strijd aan met bijvoorbeeld een slakkenval!
 

Slakken verdelgen

Er zijn verschillende methodes tegen slakken. Daarbij is de beste en meest natuurlijke methode om te voorkomen dat de slakken in je tuin komen. Dit kunt u doen door planten te poten die de slakken niet lekker vinden. Dat zijn planten met een zware geur zoals bieslook, kattenkruid en duizendblad. Mocht u toch graag de planten in de tuin plaatsen waar de slakken dol op zijn, plaats deze dan naast de planten waar ze niet van houden.
 

Anti slakken

Voor de mensen die zo min mogelijk tijd aan hun tuin willen besteden, zijn er nog andere mogelijkheden met slakken verdelgen.  Zo kunt u kiezen voor een slakkenval, dit is een doos of een potje waarin een goedje zit dat de slakken lekker vinden. Zodra de slakken in de doos of het potje zijn gekropen, kunnen ze er niet meer uit en laten ze uw tuin met rust. Daarnaast is het ook mogelijk om korrels rondom de plaatsen waar u ze heeft gezien te strooien, dit werkt anders dan de slakkenval maar helpt bij het slakken verdelgen.
 
Bekijk ons assortiment aan anti slakken producten om het product te vinden dat bij u en uw tuin past. Voor meer informatie over de anti slakken producten kunt u altijd contact met ons opnemen.
Bezig met laden...

Slakkenval kopen

Een slakkenval kopen gaat eenvoudig via onze website. U vindt bij ons diverse soorten slakkenvallen. Wij leveren altijd uit voorraad dus vandaag besteld is morgen in huis!