Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Spinnen bestrijden

Veel mensen zijn toch een beetje angstig voor spinnen. Op de een of andere manier zijn spinnen een beetje angstaanjagend, ze zijn snel en daardoor onvoorspelbaar. In de koudere periode in Nederland vinden we vaak veel spinnen, over het algemeen zijn ze niet altijd zichtbaar.
 

Anti spin

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen met spinnen bestrijden. Zo raden wij aan om de spinnenwebben op tijd te verwijderen, dit kunt u doen middels de stofzuiger zodat u zelf niet in contact komt met het web. De gaten en kieren van uw woning goed dichten zorgt ervoor dat de spinnen niet meer door deze kieren naar boven kunnen komen. Spinnen eten andere insecten en daarom is het van belang dat er zo min mogelijk andere insecten in de omgeving zijn.
 

Spinnen verdelgen

Naast de maatregelen om te voorkomen dat de spinnen in huis komen, kunt u ook insectenspray en anti spinnen spray gebruiken voor spinnen verdelgen. Spinnen zijn beschermde diersoorten, daarom is er voor spinnen bestrijden en doden geen middel. Spinnen verdelgen is dus niet toegestaan. Maar met de producten op onze website verjaag je de spinnen, dus blijven ze buiten. Dan weet u ook zeker dat de spinnen niet meer binnen kunnen komen!
 
Voor vragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Insect Direct. Wij zullen u verder helpen om anti spin producten te vinden die het beste werken voor uw situatie!

 

Bezig met laden...

Alles tegen spinnen vind je bij InsectDirect.nl

Een spinnenplaag is ontzettend vervelend en daar wilt u zo snel mogelijk vanaf. Wij helpen u daar graag bij:
  • Onze partner in professionele ongediertebestrijding is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 085-0298510 (voor heel Nederland!)
  • Alle producten leveren wij uit voorraad: op werkdagen voor 24:00 besteld is de volgende werkdag in huis. Same Day Delivery is ook mogelijk!
  • Gratis verzending boven €50
  • Onze klantenservice is iedere werkdag van 8:30 - 17:00 bereikbaar via de telefoon, mail of Facebook
  • Afhalen is ook mogelijk, eventueel zelfs dezelfde dag! (in Enschede)