Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Vapona: alles tegen insecten

Kom jij ook iedere avond wanneer je lekker wilt gaan slapen, zo’n vervelende mug tegen die blijft zoemen om je later te prikken? Heel erg vervelend natuurlijk, vooral de volgende dag wanneer het begint te kriebelen. Of heb jij veel last van mieren die in je huis rondzwerven? Bekijk ons assortiment aan insectenbestrijding van Vapona. Wij hebben voldoende producten om je te helpen deze vervelende insecten te bestrijden.

Over Vapona

Vapona biedt oplossingen tegen allerlei soorten insecten. Neem bijvoorbeeld de kruipende insectenspray van Vapona, deze spray is zeer effectief tegen allerlei kruipende insecten en ook tegen wespen. De spray is vooral handig op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn, zoals plinten of onder bedden en banken.

Vapona is dé expert op het gebied van insecticiden. De producten worden geproduceerd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit zodat alle insecten in-en rondom je huis zo effectief mogelijk bestreden worden. Uiteraard staat veiligheid bovenaan bij Vapona. Insecticiden kunnen effect hebben op de gezondheid van andere dieren in huis. Vapona heeft de producten speciaal ontwikkeld zodat de insecten bestreden worden maar tegelijkertijd een lage toxiciteit creëert voor huisdieren.

Bezig met laden...

Vapona bij InsectDirect

In het assortiment van InsectDirect kan je allerlei producten vinden die je helpen om verschillende insecten te bestrijden zoals vliegen, muggen, mieren, kakkerlakken, motten en veel meer vliegende en kruipende insecten. Insectdirect heeft nagenoeg alle producten op voorraad om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk van die vervelende insecten af komt!