Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Met Weitech haalt u producten in huis van topkwaliteit. Bovendien zijn het innovatieve producten omdat ze altijd bezig zijn met vernieuwen en verbeteren van hun producten. Wij bij InsectDirect willen u ook altijd de beste producten aanbieden en daarom kon Weitech niet ontbreken in ons assortiment. U vindt bij onze diverse anti insecten producten van dit vooruitstrevende merk.

Weitech heeft de volgende strikte voorwaarden voor haar producten:
  • Respect voor het milieu
  • Geen chemische producten
  • Geen gif
  • Efficiënt werkende producten 

Weitech Garden Protector

Erg populair in ons assortiment zijn de Weitech Garden Protectors. Door middel van ultrasone geluiden worden diverse dieren zoals honden, katten, marters, ratten, vossen, etc. geweerd uit de tuin. De Garden Protector 2 met flash light geeft naast ultrasone geluid ook nog een lichtflits wat het dier extra afschrikt. Wanneer u een Weitech dieren verjager wilt die ook binnen te gebruiken is, kiest u voor de Pest Ultrasonic Animal Repeller. Dankzij het handige formaat is deze overal neer te zetten.

Weitech muggenlampen

Tevens vindt u bij ons verschillende Weitech muggenlampen. Dit zijn de welbekende Inzzzector lampen. Deze zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een stekker, ventilator, lamp, of lantaarn. Ze werken tegen nagenoeg alle vliegende insecten!

Diverse Weitech producten bij InsectDirect

Last van wespen? Probeer dan eens de Weitech Wazzzpaway. Dit is een nep wespennest wat zeer effectief werkt. In de toekomst zullen wij naast deze producten nog veel meer producten van Weitech gaan voeren. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen!
 
Bezig met laden...