Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wespensteek behandelen

Een wespensteek kan erg pijnlijk zijn. Wespen steken vaak wanneer ze zich bedreigd voelen. De plaats van de steek herkent u vaak als een klein gaatje. Normaliter blijft bij een wespensteek de angel niet achter en gaat de wesp niet dood. Wat te doen bij een wespensteek? Gelukkig is een wespensteek behandelen niet moeilijk. Althans, niet met de Venimex van Care Plus. Hiermee zuigt u het wespengif eenvoudig uit. U kunt dit eenvoudig zelf doen. De Venimex is onmisbaar om altijd thuis te hebben. Daarnaast is hij handig om mee te nemen wanneer u een dagje weggaat. Na de wespensteek kunt u de huid insmeren met de Insect Bite Gel van Care Plus. Dit is speciaal ontwikkeld voor na een insectenbeet om de huid te verzachten. De gel heeft namelijk een kalmerende werking op de wespensteek.

Wanneer u allergisch bent voor wespen of wanneer u plotseling een allergische reactie krijgt van een wespensteek moet u altijd uw dokter bellen. Bel ook een dokter wanneer u gestoken bent in de neus, mond, keel/hals of tong.
 
Bezig met laden...

Middelen om een wespensteek te behandelen vindt u bij InsectDirect.nl

Wij leveren vanuit voorraad dus u hebt het razendsnel in huis. De producten tegen wespensteken zijn onmisbaar om thuis te hebben in de zomer. Zorg dus ook dat u niet zonder komt te zitten. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.