Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wespenval

Een wespenval is een effectieve oplossing tegen wespen. De vervelende beestjes laten zich vooral in augustus zien. Het is daarom handig al eerder de wespenval te kopen, zodat u hem op tijd in gebruik kunt nemen en lekker rustig buiten kunt zitten. Een wespenval is namelijk een handige manier om ze bij uw terras vandaan te houden.

Diverse soorten wespenvallen

In ons assortiment vindt u diverse soorten wespenvallen. In principe hebben ze allemaal dezelfde werking. Een wespenval trekt namelijk wespen aan. Wij adviseren om hiervoor de speciale wespentraktatie te gebruiken. Hier worden wespen effectief door aangetrokken. Plaats de wespenval dus een stukje van uw terras af. Wanneer u hem te dichtbij uw terras plaatst heeft u alsnog last van wespen om u heen. Wespenvallen zijn handig in de tuin of op het terras, zowel bij u thuis als professioneel voor de horeca.

Een wespenval is een dieronvriendelijk middel tegen wespen. Ze worden namelijk aangetrokken door de val en zullen in de val doodgaan. Wanneer u een diervriendelijke manier prefereert hebben wij ook veel producten in ons assortiment om wespen te verjagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het nep wespennest.
 
Bezig met laden...

Wespenval kopen

Een wespenval kopen doet u bij InsectDirect.nl. Hier vindt u alles tegen insecten. We leveren uit voorraad dus u heeft uw bestelling snel in huis!

Ook interessant voor u:

Een wespennest in de spouwmuur