Alles tegen insecten

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Zakelijk bestellen

U wilt als zakelijke klant gaan bestellen bij InsectDirect.nl?
Dat kan uiteraard! Wij leveren al sinds jaar en dag onze anti-insectenmiddelen aan bijv. restaurants, cafetaria's, hotels, gevelreinigers, bouwbedrijven ect. Maar ook zorginstellingen zoals bijv. ziekenhuizen en verpleeghuizen weten steeds beter de weg te vinden naar ons. Wij fungeren voor onze zakelijke klanten dan ook als een one-stop-shop en geven advies waar dit nodig is.  Al onze anti-insectenmiddelen zijn goedgekeurd volgens de HACCP normen voor Veiligheid en Hygiëne in de dranken- en levensmiddelenindustrie voor productie en opslag

Anti-insectenmiddelen bestellen in grootverpakking of omdoos?
Wij begrijpen dat u als zakelijke gebruiker van anti-insectenmiddelen vaak grotere aantallen van bepaalde artikelen nodig heeft. InsectDirect kan u hierbij helpen door op aanvraag omdozen of grootverpakkingen van bepaalde producten te leveren tegen scherpe prijzen en vaak zonder verzendkosten. Wij kunnen u daarom ook ontzorgen op het gebied van insectenbestrijding.

Onze sterke punten voor u als zakelijke klant op een rij

  • One-stop-shop voor al uw anti-insectenmiddelen.
  • Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet op onze website? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat we het product wel voor u kunnen bestellen.
  • Leveringen naar wens in grootverpakking of omdoos tegen de scherpste prijs van alle bekende merken en middelen.
  • Verzending vanuit ons eigen magazijn
  • Jarenlange ervaring en gratis advies.
  • Gratis verzendkosten boven de €50,-
  • Nieuw: vaste klanten worden beloond middels een klantenaccount met een vast kortingspercentage op iedere bestelling! Vraag naar onze voorwaarden.


Benieuwd naar onze voorwaarden?
Neem dan contact met ons op via onze live chat, telefoon 053-573 8888 of e-mail: support@insectdirect.nl.

U kunt ook een offerte aanvragen.

Wij begrijpen dat u druk bent daarom gaat het misschien sneller via onze contactpagina zodat wij u terug kunnen bellen op het tijdstip dat u het beste uitkomt.