Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Kakkerlakken bestrijden

 
Kakkerlakken in uw huis of keuken zijn erg vervelend en vies. Overigens kunnen kakkerlakken schadelijk zijn voor je gezondheid, doordat ze eenvoudig bacteriën, schimmels en ziektekiemen verspreiden. Maar toch zijn de kakkerlakken een blijvend probleem. Bij het zien van deze beesten is het erg belangrijk om direct de kakkerlakken te bestrijden met bestrijdingsmiddelen want het is erg belangrijk dat deze kakkerlakken zich niet voorplanten in uw huis of keuken.
 

Wat te doen tegen kakkerlakken?

De eerste stap is iets wat u vooral niet moet doen en dat is: de kakkerlak doodtrappen. Als u namelijk een kakkerlak platstampt spuwt hij zijn eitjes uit en krijgt u alleen maar meer kakkerlakken terug. Belangrijk is dus dat u de juiste producten vindt om uw kakkerlakken te bestrijden.
 

Diverse anti kakkerlakken producten

Met behulp van Insectdirect bent u met een van onze producten snel en eenvoudig af van de kakkerlakken. Wij bieden bijvoorbeeld een sterk werkende anti kakkerlakken spray aan. De sterk werkende sprays zorgen ervoor dat de kakkerlakken in uw huis of keuken verdwijnen. Ook bieden wij kakkerlakvallen aan. Deze variant is erg effectief door de lijm wat in de vallen zitten. De kakkerlak komt hierin vast te zitten en kan niet meer weg. Met behulp van onze anti kakkerlak producten bent u eenvoudig af van het probleem.
 
Als u een kakkerlakkenplaag in huis heeft en ze professioneel wilt laten bestrijden om er zeker van te zijn dat ze weggaan kunt u bellen met onze partner in professionele ongediertebestrijding op 085-0298510.

 

Bezig met laden...

Kakkerlakkenval kopen

Bij InsectDirect.nl kunt u eenvoudig uw kakkerlakkenval kopen. We hebben ze altijd op voorraad dus voor 17:00 besteld is morgen al in huis! Heeft u toch nog vragen over onze kakkerlakkenvallen of andere producten? Neem gerust contact met ons op.