Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Mieren bestrijden

Heeft u last van mieren en wilt u daarom mieren bestrijden? Bestel hier uw producten tegen mieren. We hebben een groot assortiment en zo zal uw favoriete product er ongetwijfeld tussen zitten.

Wat te doen tegen mieren in huis?

Mieren houden van allerlei eten wat we binnen hebben liggen. U zult ze dus ook vaan rondom de keuken vinden. Al onze producten om mieren te verdelgen kunt u zowel tegen mieren in huis gebruiken als tegen mieren buiten. De mierenlokdozen zijn het meest eenvoudige middel, maar probeer ook eens een mierenspray of een mierenpoeder. Wellicht zijn deze producten voor u veel effectiever.

Mieren bestrijden in de tuin

Mieren komen ook erg veel voor in de tuin. Vaak tussen de tegels op het terras. Alle anti mieren producten op onze webshop kunt u ook buiten gebruiken. Ze zijn extreem effectief en zullen u snel van uw mierenprobleem af helpen.

Wat te doen bij een mierenplaag?

Wanneer u een echte mierenplaag heeft en het zo erg is dat de normale anti mieren middelen zoals op onze website niet zullen werken, is het tijd om een professional in te schakelen. Onze partner is bereikbaar op 085 – 029 85 10. U komt dan in contact met een lokale mierenverdelger en zij zullen u zo snel mogelijk weer miervrij maken!

 Mierenlokdoos
Mierenlokdoos


Bezig met laden...