Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Teken bestrijden

Teken in je tuin of in je huis zijn erg vervelend en vormen een risico voor gezinsleden of andere mensen in het huis. Teken kunnen besmet zijn met gevaarlijke ziektes zoals bijvoorbeeld de ziekte van Lyme. Eenmaal gebeten door een teek die deze ziekte bij zich draagt, zal er er nooit meer van af komen. Het is dus verstandig om alles te doen voor teken bestrijden, wij vertellen wat te doen tegen teken.
 

Anti teken

Teken leven voornamelijk in vochtige gebieden met veel bebossing er omheen. Ze houden niet van lichte plekken met veel droogte. Het is dus belangrijk om je tuin zo anti teek mogelijk te maken bij het inrichten van de tuin. Vaak is dit niet voldoende voor teken bestrijden en komen er meer dingen bij kijken tegen teken. Zo kunt u bijvoorbeeld kleding dragen dat de teken weert en anti teek middelen gebruiken om de teken te bestrijden.
 

Teek verwijderen

Hebben de bovenstaande tips niet voldoende geholpen en heeft u of een gezinslid toch een teek? Bekijk dan ons assortiment aan producten om teken te verwijderen. Het is belangrijk dat u kiest voor goede hulpmiddelen bij het verwijderen. De teek moet in zijn geheel worden verwijderd om geen sporen achter te laten.
 
Wilt u graag meer informatie over de producten tegen teken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Anti-Teek-Kleding
Anti Teek Kleding
Anti-Teek-Middelen
Anti Teek Middelen
Teek-verwijderen
Teek verwijderen
Hondenkussen
Hondenkussen


Bezig met laden...
€ 4,95*
 
Op basis van offerte
 
Op basis van offerte
 
Op basis van offerte
 

Teken preventie en voorlichtings bijeenkomst.
Insectdirect.nl werkt nauw samen met Rovince anti-tekenkleding en biedt u de mogelijkheid u, uw personeel of mede clubgenoten een voorlichtingsavond te laten bijwonen bij u op locatie welke geheel in teken staat van tekenvoorlichting, preventie en wat de Rovince anti-tekenkleding voor u of uw collega's hierin kan betekenen. Voor meer informatie kunt u onze pagina "Teken preventie en voorlichting" bezoeken of contact met ons opnemen via onze contactpagina