Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Hoe kan je vliegen verjagen?

Over het algemeen zijn vliegen erg vervelend als ze in de buurt zijn. Ze doen geen kwaad en kunnen ons gelukkig niet steken, maar het is erg onhygiënisch wanneer je lekker buiten wilt eten en de vliegen constant op het voedsel gaan zitten. Heeft u veel last van vliegen buiten? Wij hebben verschillende producten die u kunnen helpen bij overlast van vliegen buiten.
 

Hulpmiddelen bij vliegen bestrijden

Om vliegen te bestrijden zijn er verschillende hulpmiddelen die de overlast kunnen beperken. De welbekende vliegenmepper komt altijd van pas maar is geen ideale oplossing bij het bestrijden van vliegen tijdens een etentje buiten. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld vliegenvangers gebruiken van Vapona of Roxasect. De kleverige substantie aan de vliegenvanger trekt de vliegen aan, zodat de vliegen blijven plakken aan de strip en ze niet meer bij het eten kunnen rondvliegen.
 

Elektrische vliegenvanger

Een effectieve manier om vliegen te vangen is het gebruik van een elektrische vliegenvanger of vliegenlamp. Het Uv-licht dat de vliegenlamp afgeeft, trekt de vliegen en andere insecten aan. Waardoor ze blijven plakken aan het mengsel in de vliegenlamp of een elektrische schok krijgen. Heeft u overmatig last van vliegen zowel binnen als buiten? Dan kunt u voor professionele hulp bij een vliegenplaag in huis contact opnemen met 085 – 029 85 10.
 
Als u vragen heeft over onze producten om vliegen te bestrijden, dan kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie.Vliegenvanger
Vliegenvanger
Vliegenlamp
Vliegenlamp


Bezig met laden...
€ 7,95*
 
€ 31,95*
 
€ 249,95*
 

Geen overlast meer van vliegen

Onze producten tegen vliegen bieden een ideale oplossing voor het overlast dat vliegen buiten kunnen veroorzaken. Met Stopflies kunt u ruimtes buiten afschermen zonder het gebruik van gif of andere schadelijke vormen van bestrijding. Stopflies is met name ideaal voor het gebruik onder overkappingen, parasols en ruimtes met openslaande tuindeuren of schuifdeuren.

Stopflies maakt gebruik van het simpele feit dat vliegen gedesorienteerd raken van de schittering van water (van bovenaf). Door stopflies te bevestigen boven uw deur of langs de rand van een overkapping zal er voor vliegen een onzichtbare barriere geschapen worden en zal uw terras vliegvrij blijven.

Op zoek naar professionele ongediertebestrijding?

Heeft u overmatig last van vliegen of heeft u moeite om uw huis volledig vlooien vrij te krijgen dan kunnen wij u helpen om u vakkundig helpen de overlast te bestrijden.

Voor vragen over onze producten of over uw bestelling belt u 053 - 573 8888 (lokaal tarief, bereikbaar tijdens kantooruren).

Bel voor professionele bestrijding 085-0298510 (lokaal tarief, 24 uur per dag, 7 dagen per week vrijblijvend advies).

Voor bescherming van uw paarden tegen vliegen dan verwijzen wij u door naar paardenshop.nl.