Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Anti wespen producten

Al uw artikelen tegen wespen bestelt u bij InsectDirect.nl. Wij hebben een groot assortiment met diverse oplossingen tegen wespen. Wanneer u op zoek bent naar een diervriendelijke manier tegen wespen, dan kiest u voor een product om wespen te verjagen. Anders kijkt u naar onze wespenvallen of manieren om wespen te verdelgen. 

Voor alles vindt u bij ons een oplossing. Preventieve maatregelen tegen wespen vindt u in de vorm van bijenbekjes of spouwsafe. Wanneer we midden in augustus zitten en u niet meer rustig buiten kunt zitten, kiest u voor een wespenval of een diervriendelijke manier om wespen te verjagen. 

Wanneer u op zoek bent naar een professional die de wespen voor u verwijderd bel dan direct met 085 - 029 85 10.


Wespenval
Wespenval
Wespen-laten-verdelgen
Wespen laten verdelgen
Wespen-verjagen
Wespen verjagen
Wespensteek-behandelen
Wespensteek behandelen


Bezig met laden...

Wat te doen tegen Wespen?

Er zijn allerlei dingen wat u kunt doen tegen wespen. Uiteraard kunt u wespen verdelgen maar het belangrijkste is dat u wespennesten op afstand houdt. Zorg daarom voor een schone woonomgeving en dicht kieren en stootvoegen in en om uw woning af.

Tips tegen wespen

Hieronder vindt u een aantal handige tips tegen wespen:
  • Raadpleeg bij enige twijfel eerst een professional. Bel met 085 - 029 85 10 (lokaal tarief, 24 uur per dag, 7 dagen per week vrijblijvend advies).
  • Zorg voor een schone leefomgeving door uw keuken en tuin op te ruimen. Let ook op ruimtes onder de plekken waarbij gegeten en voedsel bereidt wordt zoals uw barbecue en keuken.
  • Neem een lege PVC-fles, snij er de hals vanaf (op ongeveer 1/3 van de fles) en doe deze ondersteboven in de onderkant van de fles. Vul de flex vervolgens met limonade of nog beter bruin bier. De wesp kruipt er in en verdrinkt.
  • Plaats schoteltjes met producten zoals citroen, sinaasappel, kruidnagelen of gebrande koffie in de tuin. Wespen kunnen niet tegen de geur van deze producten.
  • Houdt er rekening mee waar u bloemen plaatst. Bloemen trekken uiteraard wespen aan.
  • Dicht kieren en stootvoegen in uw woning af (let wel op de ventilatie van uw spouwmuur)
  • Controleer regelmatig op wespennesten. Een beginnend nest is veel makkelijker te verwijderen dan een groot nest. Kijk met name in bergingen, bomen, zolders, uw spouwmuur en andere rustige plekken in en rondom uw woning.
  • Heeft u reeds een wespennest, zorg dan voor een verantwoorde en veilige manier van verwijderen. Het is verstandig om dit door een professional te laten doen.

Op zoek naar professionele ongediertebestrijding?

Bent u op zoek naar een professional die de wespen voor u verwijderd? Dan kunnen wij u vakkundig helpen de overlast te bestrijden.

Voor vragen over onze producten of over uw bestelling belt u 053 - 573 8888 (lokaal tarief, bereikbaar tijdens kantooruren).

Bel voor professionele bestrijding 085 - 029 85 10 (lokaal tarief, 24 uur per dag, 7 dagen per week vrijblijvend advies).

Bel nu voor professionele ongediertebestrijding 085 029 8510 lokaal tarief, 24/7 vrijblijvend advies)