Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wat zijn zilvervisjes

Een zilvervisje is een klein insect. Ze hebben een lang en plat lichaam en ze worden ongeveer 12mm tot en met 30mm groot. De voorzijde van het lijf is rond en de achterzijde een punt. De kleur van het insect is glanzend zilver.

Zilvervisjes bestrijden

Steeds meer mensen krijgen last van zilvervisjes. Zilvervisjes bestrijden is daarom voor veel mensen een grote uitdaging. Hoewel het onschuldige beestjes zijn, is het natuurlijk niet erg hygiënisch en wilt u er graag vanaf. Op onze webshop vindt u diverse mogelijkheden om zilvervisjes te bestrijden. Zilvervisjes in huis bestrijden kan met name door een zilvervisjesval, of een zilvervisjesspray.

Wat te doen tegen zilvervisjes?

Het meest effectief wat u kunt doen tegen zilvervisjes zijn dus een zilvervisjesval of een zilvervisjesspray. Deze gebruikt u op de plekken waar de zilvervisjes zich schuilhouden zoals langs plinten. Wat u kunt doen wanneer u een echte zilvervisjesplaag heeft en u er met deze middelen niet meer af komt, is een professionele bestrijder bellen. Onze partner is bereikbaar via 085-029 8510. Zij kunnen u vrijblijvend vertellen wat te doen tegen zilvervisjes en eventueel kan er iemand langskomen.


Zilvervisjesval
Zilvervisjesval
Zilvervisjes-spray
Zilvervisjes spray


Bezig met laden...

Waarom kopen bij InsectDirect.nl?

  • Onze partner in professionele ongediertebestrijding is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 085-0298510 (voor heel Nederland!)
  • Alle producten leveren wij uit voorraad: op werkdagen voor 24:00 besteld is de volgende werkdag in huis. Same Day Delivery is ook mogelijk!
  • Gratis verzending boven €50
  • Onze klantenservice is iedere werkdag van 8:30 - 17:00 bereikbaar via de telefoon, mail of Facebook
  • Afhalen is ook mogelijk, eventueel zelfs dezelfde dag! (in Enschede)