Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wat zijn bedwantsen?

De bedwants is een klein insect en wordt 5 tot 6 mm lang. De kleur is roodbruin tot bruin. De bedwants leeft van bloed. De meeste bedwantsen bevinden zich in en rond het bed. De bedwants prikt door de huid met zijn steeksnuit. Vervelende beestjes dus, maar hoe gaat de bedwantsen bestrijdenbestrijding van bedwantsen nou in zijn werk?

Bedwantsen bestrijden met insectdirect

Bedwantsen, ook wel bedluizen of bed bugs genoemd zitten zoals de naam al zegt in bed. Niet echt een fijn idee, maar gelukkig kun je genoeg tegen bedwantsen doen. Bedwantsen zelf bestrijden? In ons assortiment vind je veel producten tegen bedluizen. De zogenaamde bedwantsen vallen zijn een erg makkelijke manier om zelf de bedwantsen te bestrijden. De beestjes lopen naar de vallen toe en komen vast te zitten door de lijm wat in deze vallen verwerkt zit. Heel eenvoudig en het werkt snel!
Een tip: check om de 4 tot 6 weken als het bakje vol zit vervang deze zodanig voor een optimaal gebruik.

Bedwantsen voorkomen

Bedwantsen worden meestal overgebracht nadat u op reis bent geweest en er bedwantsen aanwezig waren in uw hotel. Check bij aankomst altijd de naden van het bed, dekbed, kieren, en scheuren in de muur. Dus nooit direct uw koffer op het bed leggen. De bedwantsen kruipen voordat je het weet zo in uw bagage en gaan dan weer mee naar huis.

Wij bieden ook  de Care Plus Light Weight Bug Sheet aan. Wanneer je op reis gaat en de bug sheet gebruikt op uw matras worden bedwantsen bestreden. Zo voorkom je dus dat je daadwerkelijk wordt gebeten.Bedwantsen-professioneel-laten-verdelgen
Bedwantsen professio..


Bezig met laden...

Professioneel bedwantsen bestrijden?

Heeft u last van een bedwantsen plaag en heeft u daarom professionele bestrijding nodig? Geen probleem. Onze partner is 24 uur per dag, 7 dagen per week vrijblijvend te bereiken op 085 - 029 8510.