Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Bijenbekjes Wit 70mm (RAL 9010)
Reviews | Review toevoegen

Bijenbekjes Wit 70mm (RAL 9010)

Artikelnummer

ID-BB-015 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 2,49 *
Prijs per Stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bijenbekje Wit 70mm (RAL 9010)

Veel gebouwen in Nederland beschikken over open stootvoegen, deze zijn er voor de ventilatie van de spouwmuur en zijn kleine openingen tussen twee stenen in de buitenmuur. Naast het ventileren beschikken de open stootvoegen vaak ook over een ongewenste functie namelijk een vestigingsplek voor van allerlei soorten ongedierte. Om deze ongewenste functie tegen te gaan beschikken wij over diverse soorten bijenbekjes. Het bijenbekje is zo gevormd dat de ventilatiefunctie van de stootvoeg niet verloren gaat.
Een bijenbekje is een stootvoegrooster die gemakkelijk te plaatsen is en zich aanpast aan het formaat van de stootvoeg. Door de ingebouwde weerhaken is het bijenbekje tevens stevig verankert, zodat hij niet makkelijk te verwijderen is. Dit is natuurlijk wel zo fijne gedachte als u bijvoorbeeld nog jonge kinderen hebt die buitenspelen. Het witte bijenbekje is speciaal gemaakt voor gebouwen met een licht uiterlijk die het bijenbekje niet zo op willen laten vallen in de muur.

Eigenschappen van het witte bijenbekje 70mm

 
 • Geschikt voor een voeghoogte van 70mm
 • Gemaakt van duurzaam roestvrijstaal
 • Houdt uw spouwmuur vrij van vliegend ongedierte maar ook van diverse knaagdieren
 • Makkelijk achteraf te installeren, zonder gebruik van gereedschap
 • Dubbele borging
 • Besparing op de bouwkosten
 • Past zich aan de breedte van de voeg
 

Tips

 • De kleinste gaatjes in uw muur kunt u het beste opvullen met Mouseshield, muizen hebben namelijk vaak al genoeg aan dit soort kleine gaatjes om binnen te komen.
 • Als u stootvoegen heeft die groter zijn dan 50mm of 70mm dan kunt u twee bijenbekjes op elkaar plaatsen. Mocht dit niet mogelijk zijn of is dit nog niet voldoende dan hebben wij ook diverse maten spouwsafe, deze kan u op maat knippen.
 • Heeft u grotere gaten die u wilt beschermen tegen muizen maar mag de ventilatiefunctie niet verdwijnen, dan hebben wij NetNox wat u hierbij kan helpen. Voor de moeilijkere op te vullen stukken waarbij ventilatie niet nodig kunt u bij ons terecht voor Xcluder of een weringsband.
 • Kijkt u eens bij onze staffelprijzen, een grotere afname gaat gepaard met meer korting.
De bijenbekjes zijn verkrijgbaar in de maten 50mm en 70mm waarbij u de keuze heeft uit drie soorten: neutraal, wit of antraciet.

Review toevoegen

Beste InsectDirect klant,

Bedankt dat uw de tijd heeft genomen een review te schrijven! Hier hechten wij veel waarde aan. Met uw bijdrage kunnen wij ons blijven verbeteren. Daarnaast helpt u met uw mening andere klanten een goede keuze te maken.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@insectdirect.nl of 053 - 573 88 88. 

Met vriendelijke groet,

Team InsectDirect.nl

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.