Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Care Plus

Care Plus ontwikkelt al meer dan 20 jaar effectieve en verantwoorde producten voor o.a. insectenwering. De producten van Care Plus zijn zowel voor thuisgebruik als voor op reis zeer geschikt. Alle producten van Care Plus zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk mee te nemen.

Care plus is een expert

Een expert in insectenbescherming is Care Plus. Daarom vindt u bij ons hun assortiment in insectenwering. Zowel Deet producten als klamboes, alles van Care Plus tegen insecten vindt u bij InsectDirect.nl.
De geïmpregneerde klamboes, DEET producten, en de tekentest zijn zelfs bekroond door internationale vakjury’s! Daarnaast worden de EHBO-kits samengesteld met expeditieartsen. De EHBO kits verlenen eerste hulp bij de meest voorkomende ongelukken, zowel thuis als op reis.

Alle Care Plus producten tegen insecten vindt u bij InsectDirect.nl

Care Plus heeft een prachtig assortiment ontwikkeld met producten tegen insecten. U vindt zowel uw Care Plus klamboe, Care plus deet, tekentest, Care Plus EHBO kits, gel voor na de beet, en nog veel meer in ons assortiment! Wij begrijpen net als Care Plus dat het soms moeilijk is om het voor u beste product te kiezen. We hebben daarom bij ieder Care Plus product de betreffende Care Plus productwijzer toegevoegd. Zo kunt u eenvoudig de juiste deet, klamboe, of ehbo kit kiezen.Care-Plus-Deet
Care Plus Deet
Care-Plus-Klamboe
Care Plus Klamboe


Bezig met laden...
€ 6,95*
 
€ 35,00
€ 32,50*
 

Care Plus producten kopen

Alles tegen insecten van Care Plus vindt u in ons assortiment. Nagenoeg alles hebben wij op voorraad dus u heeft het ook nog eens snel in huis. Heeft u vragen of mist u bijvoorbeeld een bepaald product van Care Plus op onze website? Neem gerust contact met ons op.