Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Fruitvliegjes bestrijden

We hebben er allemaal last van: fruitvliegjes. Die kleine vervelende vliegjes die in de lente en zomermaanden ons huis doorvliegen en het liefst in de buurt van fruit rondhangen. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarmee u de fruitvliegjes bestrijden kunt.

Waar komen fruitvliegjes vandaan?

Het is vrij bekend dat fruitvliegjes heel vaak voorkomen dus in de zomermaanden, als het fruit lekker sappig en zoet wordt. Ook kunnen fruitvliegjes zich makkelijker voortplanten en overleven bij een warmere temperatuur. 
In de zomer heb je waarschijnlijk ook een aantal lekkere fruitsoorten in huis. Dat vinden de fruitvliegjes ook naatrekkelijk. Let op, ramen en deuren dichthouden heeft weinig effect, omdat die beestjes zo klein zijn passen ze overal tussen. Kijk daarom nu bij onze producten die wel helpen!

Wat te doen tegen fruitvliegjes?

Fruitvliegjes bestrijden gaat zeer gemakkelijk met de producten op onze website. Wanneer u binnen fruitvliegjes wilt bestrijden kiest u bijvoorbeeld voor een fruitvliegval. Deze zijn niet duur en zijn zeer effectief tegen fruitvliegjes. U plaatst hem op een plek waar veel fruitvliegjes zijn (vaak bij fruit) en ze vliegen vanzelf in de val. Wat u nog meer kunt doen tegen fruitvliegjes zijn vliegenvangers ophangen. Buiten zijn onder andere de insectenverjagers en insectenlantaarns een effectieve en leuke oplossing!


Fruitvliegjes-val
Fruitvliegjes val


Bezig met laden...

Producten voor het bestrijden van fruitvliegjes

Alle producten voor het bestrijden van fruitvliegjes koopt u bij InsectDirect.nl. Wij leveren vanuit voorraad dus u heeft de producten morgen al in huis. Eventueel is zelfs een avondlevering mogelijk. U bent dus snel van uw fruitvliegjes overlast af!

Last van een fruitvliegjes plaag?

Wanneer u last heeft van een echte fruitvliegjes plaag, dus dat de producten om fruitvliegjes te bestrijden niet zullen helpen, dan kunt u een verdelger bellen. Onze partner in fruitvliegjes bestrijding is bereikbaar op 085-0298510.

Ook interessant om te lezen:
Wat te doen tegen fruitvliegjes in huis?