Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Fruitvliegjes bestrijden

We hebben er allemaal last van: fruitvliegjes. Die kleine vervelende vliegjes die in de lente en zomermaanden ons huis doorvliegen en het liefst in de buurt van fruit rondhangen. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarmee u de fruitvliegjes bestrijden kunt.

Wat te doen tegen fruitvliegjes?

Fruitvliegjes bestrijden gaat zeer gemakkelijk met de producten op onze website. Wanneer u binnen fruitvliegjes wilt bestrijden kiest u bijvoorbeeld voor een fruitvliegval. Deze zijn niet duur en zijn zeer effectief tegen fruitvliegjes. U plaatst hem op een plek waar veel fruitvliegjes zijn (vaak bij fruit) en ze vliegen vanzelf in de val. Wat u nog meer kunt doen tegen fruitvliegjes zijn vliegenvangers ophangen. Buiten zijn onder andere de insectenverjagers en insectenlantaarns een effectieve en leuke oplossing!
Bezig met laden...

Producten voor het bestrijden van fruitvliegjes

Alle producten voor het bestrijden van fruitvliegjes koopt u bij InsectDirect.nl. Wij leveren vanuit voorraad dus u heeft de producten morgen al in huis. Eventueel is zelfs een avondlevering mogelijk. U bent dus snel van uw fruitvliegjes overlast af!

Last van een fruitvliegjes plaag?

Wanneer u last heeft van een echte fruitvliegjes plaag, dus dat de producten om fruitvliegjes te bestrijden niet zullen helpen, dan kunt u een verdelger bellen. Onze partner in fruitvliegjes bestrijding is bereikbaar op 085-0298510.

 
InsectDirect.nl
Euregioweg 330
7532 SN Enschede

Telefoon: +31 (0) 53 573 8888
Email: support@insectdirect.nl