Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Fruitvliegjes bestrijden

We hebben er allemaal last van: fruitvliegjes. Die kleine vervelende vliegjes die in de lente en zomermaanden ons huis doorvliegen en het liefst in de buurt van fruit rondhangen. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarmee u de fruitvliegjes bestrijden kunt.

Wat te doen tegen fruitvliegjes?

Fruitvliegjes bestrijden gaat zeer gemakkelijk met de producten op onze website. Wanneer u binnen fruitvliegjes wilt bestrijden kiest u bijvoorbeeld voor een fruitvliegval. Deze zijn niet duur en zijn zeer effectief tegen fruitvliegjes. U plaatst hem op een plek waar veel fruitvliegjes zijn (vaak bij fruit) en ze vliegen vanzelf in de val. Wat u nog meer kunt doen tegen fruitvliegjes zijn vliegenvangers ophangen. Buiten zijn onder andere de insectenverjagers en insectenlantaarns een effectieve en leuke oplossing!


Fruitvliegjes-val
Fruitvliegjes val


Bezig met laden...

Producten voor het bestrijden van fruitvliegjes

Alle producten voor het bestrijden van fruitvliegjes koopt u bij InsectDirect.nl. Wij leveren vanuit voorraad dus u heeft de producten morgen al in huis. Eventueel is zelfs een avondlevering mogelijk. U bent dus snel van uw fruitvliegjes overlast af!

Last van een fruitvliegjes plaag?

Wanneer u last heeft van een echte fruitvliegjes plaag, dus dat de producten om fruitvliegjes te bestrijden niet zullen helpen, dan kunt u een verdelger bellen. Onze partner in fruitvliegjes bestrijding is bereikbaar op 085-0298510.

Ook interessant om te lezen:
Wat te doen tegen fruitvliegjes in huis?