Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Knutten bestrijden

Knutten zijn voor de meeste vissers, jagers, wandelaars en andere natuurliefhebbers helaas geen onbekend probleem. De knutten zijn kleine muggen die vooral voorkomen bij oeverzones en andere vochtige omgevingen. In Europa zijn ze met name te vinden in de Scandinavische landen en Schotland. Wilt u onbezorgd kunnen blijven genieten van de natuur zonder u druk te maken over deze kleine lastpakken, dan hebben wij anti insecten middelen die speciaal gemaakt zijn voor dit kleine formaat mug. Ook als u uzelf ’s nachts wil beschermen tegen de knut hebben wij speciale fijnmazige klamboes en netten die u hierbij kunnen helpen.

De knutten jeuk bestrijden

Bent u toch gepakt door een knut dan laat dit vaak direct een branderig en jeukend gevoel achter op de gestoken plek en ontstaat er een grote rode plek. Om de jeuk wat draagbaarder te maken en de huid te verzachten kunt u bij ons ook de Care Plus Insect Bite Gel kopen. Om een knutten steek te voorkomen kunt u in onze kennisbank nog meer lezen over knutten preventie.

Bekijk hieronder wat wij u allemaal kunnen bieden als middel tegen knutten.

Bezig met laden...

Anti knutten middelen kopen 

  • Alle anti knutten producten kunnen wij direct uit voorraad leveren, op werkdagen voor 24:00 besteld is de volgende werkdag in huis. Same Day Delivery is bij ons ook mogelijk!
  • Geen verzendkosten boven de €50,-
  • Heeft u vragen of wilt u advies over één van onze producten, onze klantenservice is iedere werkdag van 8:30 tot 17:00 bereikbaar via de telefoon, mail of Facebook.
  • U kunt de producten ook afhalen, dit kan bij ons magazijn in Enschede.