Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Mouseshield 300ml. 5 1
mouseshield
Mouseshield 300ml.
Reviews | Review toevoegen

Mouseshield is een niet-giftige weringspasta. Hiermee zijn eenvoudig naden en kieren te dichten zodat muizen, ratten en ander ongedierte buiten blijven.

Artikelnummer

MOUS003 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

op werkdagen voor 16:00 besteld = volgende werkdag in huis

€ 13,50 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mouseshield

Mouseshield classic is een niet-giftige en milieuvriendelijke weringspasta tegen muizen, ratten, en ander ongedierte. Met Mouseshield dicht u eenvoudig kieren, naden, en kleine gaten. 

Kit tegen muizen en ratten

Het product is een soort weringspasta tegen muizen, ratten en andere plaagdieren. Door de weringspasta kunnen de beesten niet naar binnen. De pasta bestaat uit plantaardige oliën, vulmiddel en polystyreen bolletjes. Muizen en ratten kunnen niet door de weringspasta heen knagen. Dicht met de weringspasta de naden, kieren, sparingen, doorvoeringen en zettingsscheuren af in uw huis. Het is verstandig om een laag aan te brengen van minimaal 10mm. Als dat gedaan is kunnen ratten en muizen uw huis niet meer betreden. 

Hoe werkt Mouseshield?

Dicht met de anti muizen weringspasta naden, kieren, sparingen, doorvoeringen en zettingsscheuren af. Breng minimaal een laag van 10mm aan. 

Door deze laag Mouseshield kunnen muizen, ratten en ander ongedierte niet meer binnen komen. 

Let op:
Vlekken en gemorst product dienen direct schoongemaakt worden. Dit kan eenvoudig met een droge doek, of met een doek gedrenkt in terpentine. Tevens kunnen gebruikte gereedschappen met terpentine gereinigd worden.

Muizen of ratten in huis

De Mouseshield weringspasta is een preventief product. Echter, wanneer u reeds muizen of ratten binnen heeft kunt u een muizenval of rattenval plaatsen. De combinatie van Mouseshield en een val zorgen ervoor dat u van uw muizen- en/of rattenprobleem afkomt.

De voordelen van Mouseshield:
  • Anti knaagdier en insecten
  • Geschikt voor binnen- en buiten gebruik
  • Makkelijk en snel aan te brengen
  • 100% gifvrij
  • Duurzaam: levensduur van 8 tot 10 jaar
  • Inhoud: circa 300ml
  • Kleur: grijs/bruine kleur
Naast de kleine gaatjes die u opvult met Mouseshield kunnen muizen ook via de stootvoegen naar binnen komen. Dit kunt u makkelijk en goedkoop oplossen met bijenbekjes

 

Review toevoegen

Beste InsectDirect klant,

Bedankt dat uw de tijd heeft genomen een review te schrijven! Hier hechten wij veel waarde aan. Met uw bijdrage kunnen wij ons blijven verbeteren. Daarnaast helpt u met uw mening andere klanten een goede keuze te maken.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@insectdirect.nl of 053 - 573 88 88. 

Met vriendelijke groet,

Team InsectDirect.nl

Peter K. -

Al jaren gebruik ik mouseshield bij mijn klanten om kleine gaatjes te dichten waar muizen en ratten doorheen kunnen. Ik ben dus al fan van het product. Insectdirect heeft de beste prijs en levertermijn dus de keuze was snel gemaakt.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk

1 of meer

€ 13,50*

5 of meer

€ 12,50*

10 of meer

€ 11,50*

20 of meer

€ 9,95*

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.