Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Muggenlamp

Een muggenlamp is speciaal ontwikkeld om van uw muggenoverlast af te komen. Er zijn diverse modellen anti muggen lampen en zo zijn ze ook geschikt voor diverse doeleinden. Allereerst moet u zich bedenken of u de muggenlamp binnen of buiten wilt gaan gebruiken. Daarnaast zijn er muggenlampen die in het stopcontact moeten, of die draadloos zijn.

Muggenlamp buiten

Een anti muggenlamp voor buiten is ideaal voor als u weer rustig op uw terras of in uw tuin wilt zitten. Deze zijn dus ook zeer geschikt voor horecaterrassen. U vindt in ons assortiment diverse muggenlampen voor buiten. Zo is zowel de insect control muggenlamp zeer geschikt voor buiten, als veel van de muggenlampen van The Black Power.

Muggenlamp binnen

Er zijn ook speciale muggenlampen voor binnen ontwikkeld. Wanneer het een wat kleinere ruimte betreft met een wat minder grote muggenplaag kunt u het beste kiezen voor een anti muggen stekker. Dat is dan de goedkoopste oplossing. Voor een wat grotere ruimte en is de flylight een goede muggenlamp voor binnen. En de Insect Control muggenlamp is multifunctioneel omdat deze zowel binnen als buiten te gebruiken is.

Bezig met laden...

Muggenlamp online kopen

Een muggenlamp bestellen gaat eenvoudig via onze website. U vindt bij ons een groot assortiment in diverse prijsklassen dus er zal zeker een goede muggenlamp voor u bij zitten. Heeft u vragen over een muggenlamp? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Kijk ook eens bij onze muggenstekkers, ideaal voor op de slaapkamer!

Interessante artikelen over muggen:
Kriebelmuggenpreventie