Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Muizen bestrijden

In ons assortiment vindt u diverse producten voor onder andere muizen bestrijding, muizen verjagen, en muizen vangen. Muizen bestrijden kan op diverse manieren. Allereerst is het belangrijk om uit te vinden hoe de muizen binnen komen. Vaak gebeurd dit via de spouwmuren of andere kleine gaatjes. Op onze website vindt u diverse manieren om deze gaten te dichten. Daarnaast moet u de muizen vangen die al binnen zijn. Dit kan middels muizenvallen, of muizengif.

Diervriendelijk muizen bestrijden

Uiteraard kunt u ook op een diervriendelijke manier muizen bestrijden. De preventieve maatregelen die u tegen muizen treft zijn allemaal diervriendelijk. De muis vangen kan ook op een diervriendelijke manier middels een diervriendelijke muizenval. Vergeet dan niet dat de muizen preventie in dit geval altijd vooraf moet geschieden. U laat immers de muizen buiten weer vrij. En zij vinden zeer eenvoudig de weg terug naar uw huis en komen dan op dezelfde manier weer binnen.

Professioneel muizen bestrijden

Wanneer uw muizenplaag te groot is om zelf de strijd mee aan te gaan, kunt u een professionele muizenbestrijder inschakelen. Onze partner is 24 uur per dag bereikbaar via 085-029 8510. Met hun hulp bent u zo van uw muizenprobleem af.

 Weringspasta
Weringspasta
Muizenval
Muizenval
Muizengif
Muizengif
Muizen-preventie
Muizen preventie


Bezig met laden...
€ 49,95*
 
€ 359,00*
 

Producten om muizen te bestrijden kopen

Alles tegen muizen koopt u gemakkelijk en snel via onze webshop. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat te doen tegen muizen? (Stappenplan) 

Stap 1: Met welke muis heb ik te maken? 
Stap 2: Plaats preventieve maatregelen op de plek waar de muis is gesignaleerd. ( zoals muizenvallen etc, kijk op onze pagina voor meer producten). Leg ook iets lekkers neer wat de muis kan aantrekken, iets zoets bijvoorbeeld. 
Stap 3: Hygiëne optimaliseren in huis, zorg dat alles schoon is en dat er weinig voedsel en afval overal in je huis ligt. 
Stap 4: Kijken of de muizen weg zijn en het probleem is opgelost. Zo niet neem dan gerust contact met ons op!