Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wat te doen tegen muizen?

Muizen kunnen zichzelf door zeer kleine gaten en kieren wurmen. Ter preventie van muizen is het daarom van belang deze gaten en kieren te dichten. Wanneer u reeds een muis in huis heeft, is het van belang om behalve preventieve maatregelen te treffen, ook één of meerdere muizenvallen te plaatsen.

Muizen buiten houden

Het belangrijkste in uw muizenbestrijding is muizen buiten houden. U moet dus achterhalen hoe de muizen binnen komen. Vaak komen ze via de stootvoegen of andere kleine gaatjes binnen. Het makkelijkste is dus om eerst deze te controleren. Vergeet niet dat de stootvoegen ter ventilatie dienen. Deze zult u dan moeten opvullen met speciale stootvoegroosters zoals het bijenbekje of de spouwsafe. Dankzij deze stootvoegroosters zullen niet alleen muizen buiten blijven, maar kunnen er ook geen ratten of ander ongedierte meer binnen komen. Kleinere gaten kunt u vullen met mouseshield, xcluder, of netnox.

Muizenplaag bestrijden

Een professionele muizenbestrijder is pas nodig wanneer u er zelf niet uit komt. Onze partner hiervoor is bereikbaar op 085 – 0298510. Met hun hulp bent u razendsnel van uw muizenprobleem af.
Met de producten in ons assortiment, kunt u gemakkelijk zelf muizen voorkomen. Al onze producten zijn eenvoudig te plaatsen of aan te brengen.
Bezig met laden...

Alles ter muizen preventie vindt u bij insectdirect.nl

Producten om muizen te voorkomen vindt u bij InsectDirect.nl. Bestel ze gemakkelijk in onze webshop!