Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Heeft u last van muizen in huis?

 
Wanneer u last heeft van muizen in huis kan dit als erg vervelend worden ervaren. Bij ons kunt u terecht voor diverse oplossingen om van uw muizenplaag af te komen. Ons assortiment onderscheidt verschillende oplossingen zodat u binnen een mum van tijd van de muizen af bent. Maar hoe vang je nou een muis? Wij geven u de meest gebruikte mogelijkheden.
 

Lokmiddelen

Om de muizen te vangen hebben wij verscheidende vallen en lokmiddelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor muizengif, dit is verkrijgbaar in de vorm van een pasta of graan. Ons meest bekende zijn de Muskil Graan en de Muskil Fluo Pasta.  U kunt het gif eenvoudig op een schoteltje of bordje neerleggen zodat  dat de muis er gemakkelijk bij kan. Om te voorkomen dat huisdieren of jonge kinderen er gemakkelijk bij kunnen kunt u ervoor kiezen om het in een speciale voerdoos te leggen. Als u zeker wilt weten dat de muizen echt weg zijn na het verspreiden van het gif dan kunt u met behulp van een UV lamp controleren of er nog uitwerpselen zijn.
 

Diervriendelijk muizen vangen

U kunt bij ons ook terecht voor de diervriendelijke muizenvallen. Met behulp van onze vallen en in combinatie met onze lokmiddelen heeft u de muizen snel en eenvoudig gevangen. Wij bieden muizenvallen in diverse maten zodat u op elke gewenste plek een val kan neer zetten.  Om te voorkomen dat de muizen alsnog doodgaan is het wel belang de vallen regelmatig te controleren.
 
Heeft u dusdanig veel last van muizen dat u het simpelweg niet meer alleen aan kan, dan kunt u beter een professionele muizenbestrijder om hulp vragen. Onze partner is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via 085-029 8510.
 
Bekijk hieronder welk product het beste bij u past en zorg hiermee dat u voortaan geen last meer heeft van een muis in huis!
Bezig met laden...