Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Klamboe kopen

Bestel eenvoudig en snel online uw muskiettennet of klamboe bij InsectDirect.nl. Al onze anti-muggennetten zijn van uitstekende kwaliteit en bieden niet alleen bescherming tegen muggen maar tegen andere geleedpotigen. Onze Careplus klamboes, hoofdnetten en bugsheets zijn geschikt voor op uw reis of voor in uw eigen huis. U heeft de keuze uit tal van muskietennetten en klamboes die u eenvoudig kunt kopen voor 1 of 2 personen. 

Standaard of geimpregneerde klamboes

In ons brede assortiment vindt u diverse soorten muskietennetten, zowel geïmpregneerd als niet-geïmpregneerd (standaard). De geimpregneerde netten zijn bewerkt met een anti-muggenmiddel welke de mug gelijk verjaagd of dood. Dit is van belang om de malaria- en zikamug tegen te gaan welke veelal voorkomen in de warmere landen. De netten zijn erg compact en worden geleverd in een makkelijke en kleine tas welke perfect past in een koffer of rugzak. De standaard klamboes zijn niet geïmpregneerd en daarom ook zeer geschikt voor thuisgebruik, de camping of in landen waar geen malaria of zikarisico is.

Al onze klamboes zijn van uitstekende kwaliteit en garanderen u een fijne nachtrust waar ter wereld u onze muskietennetten ook gaat gebruiken.


Geïmpregneerde-Muskietennetten
Geïmpregneerde Muski..
Niet-geïmpregneerde-Muskietennetten
Niet-geïmpregneerde ..


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
Care-Plus-Headnet-classic Care Plus Headnet classic
Fijnmazig hoofdnet met bescherming tegen muggen, vliegen, en hele kleine insecten zoals knutten. Ideaal voor vissen, wandelen of kamperen. Niet geïmpregneerd.
Klik hier voor meer informatie
7,95 *
Per stuk
Care-Plus-Pop-Up-HeadNet Care Plus Pop-Up HeadNet
Hoed met ingebouwd fijnmazig muskietennet. Ontvouwt automatisch. Ideaal voor vissen, wandelen, of kamperen. Bescherming tegen muggen, vliegen en hele kleine insecten zoals knutten. Niet geïmpregneerd.
Klik hier voor meer informatie
9,95 *
Per stuk
Care-Plus-Light-Weight-Bug-Sheet Care Plus Light Weight Bug Sheet
Geïmpregneerde bug sheet. Geschikt als hor, grondzeil of anti-insect matrastopper. Optimale bescherming tegen bedwantsen, teken en muggen.
Klik hier voor meer informatie
12,95 *
Per stuk
Care-Plus-Mosquito-Net-Bell Care Plus Mosquito Net Bell
Niet geïmpregneerde 2 persoons klamboe. Ideaal voor thuisgebruik. Ook geschikt voor jonge kinderen en baby's. Gewicht 600 gram.
Klik hier voor meer informatie
39,95 *
Per stuk
Care-Plus-Mosquito-Net-Midge-Proof-Bell Care Plus Mosquito Net Midge Proof Bell
Niet geïmpregneerde 2 persoons klamboe. Ultra fijnmazig waardoor de klamboe ook beschermd tegen hele kleine insecten zoals knutten. 740 gram.
Klik hier voor meer informatie
39,95 *
Per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Care-Plus-Mosquito-Net-Solo-Box Care Plus Mosquito Net Solo Box
Geïmpregneerde 1 persoons klamboe. Gewicht 500 gram. Meerdere ophangpunten. Ideaal voor thuisgebruik of een hotel.
Klik hier voor meer informatie
39,95 *
Per stuk
Care-Plus-Mosquito-Net-Wedge Care Plus Mosquito Net Wedge
Éénpersoon klamboe geïmpregneerd. Ultiem lichtgewicht klamboe (290 gram). Ideaal voor backpacken!
Klik hier voor meer informatie
39,95 *
Per stuk
Care-Plus-Mosquito-Net-Pop-Up-Dome Care Plus Mosquito Net Pop-Up Dome
Geïmpregneerde éénpersoons klamboe. Pop up klamboe: klapt vanzelf uit elkaar. Ideaal voor op reis of kamperen in de open lucht.
Klik hier voor meer informatie
39,95 *
Per stuk
Care-Plus-Light-Weight-Mosquito-Net-Bell Care Plus Light Weight Mosquito Net Bell
Geïmpregneerde lichtgewicht klamboe (480 gram). Daarom zeer geschikt voor bv. backpacken. Geschikt voor zowel één als twee personen. Eenvoudig op te hangen.
Klik hier voor meer informatie
44,95 *
Per stuk
Care-Plus-Mosquito-Net-Combi-Box Care Plus Mosquito Net Combi Box
Geïmpregneerde 2 persoons klamboe. Wat zwaarder (670 gram) daarom meer geschikt voor langer verblijf en niet voor bv. backpacken. Meerdere ophangpunten.
Klik hier voor meer informatie
49,95 *
Per stuk
Care-Plus-Mosquito-Net-Bell Care Plus Mosquito Net Bell
Geïmpregneerde ruime klamboe. Geschikt voor twee personen. Iets zwaardere klamboe (620gram) daarom minder geschikt voor bv. backpacken.
Klik hier voor meer informatie
49,95 *
Per stuk

Waarvoor dient een klamboe of muskietennet van Careplus eigenlijk?
Een klamboe oftewel een muskietennet is een fijnmazig net welke bedoeld is voor het tegenhouden van muggen an andere vliegende insecten tijdens het slapen. Een muskietennet kan eenvoudig boven uw bed worden gehangen om u, uw partner of uw kinderen te beschermen tegen muggensteken. Klamboes of muskietennetten worden vaak gebruikt in de tropen om zo de kans op muggenbeten en malaria te verkleinen. De mazen in de klamboe of muskietennet zijn klein genoeg om muggen en andere vliegende insecten tegen te houden en groot genoeg om voldoende lucht door te laten.

Welke klamboe of muskietennet past het beste bij u?
Er zijn vele varianten wat betreft klamboes en muskietennetten. en welke klamboe of muskietennet kunt u het beste kopen en voor welk doeleind?. Deze vragen moet u uwzelf vooraf stellen bij de aanschaf van een insectenwerende bed- en hoofdbescherming. Insectdirect.nl heeft een grote verscheidenheid in klamboes en muskietennetten welke van uitstekende kwaliteit zijn en geschikt zijn voor elk type reis of land. Zo zijn de headnets van Careplus uitermate geschikt voor moerasgebieden en de oerwouden en zijn deze makkelijk over uw hoofd te plaatsen en zeer compact zodat deze headnets makkelijk zijn mee te nemen. Ook de geimpregneerde muskietennetten en klamboes zijn zeer licht van gewicht en deze past in iedere koffer of rugtas. Ideaal dus voor hiking en camperen. Uiteraard zijn de muskietennetten voor boven een bed ook geschikt voor uw eigen slaapkamer of die van uw kinderen.

Koop uw klamboe of muskietennet online bij insectdirect.nl
Of u nu van plan bent te gaan camperen in Scandinavië of de tropen...insectdirect.nl biedt u de juiste bescherming in de nacht tegen die vervelende muggen of andere vliegende insecten. Als u een klamboe of muskietennet koopt bij insectdirect.nl kunt u ervan uitgaan dat deze van alleen de beste kwaliteit is en jarenlang meegaat! Heeft u nog vragen wat betreft het kopen van een muskietennet of klamboe? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag!