Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Nep wespennest

In de zomer lekker buiten zitten wordt vaak verstoord door wespen. Net als je van je drankje wilt genieten komt er een wesp aanvliegen. Rustig blijven zitten is er voor de meeste mensen niet bij, helemaal niet als je allergisch bent. Met een nep wespennest zul je weer een stuk rustiger in de tuin zitten!

Hoe werkt het nep wespennest?

Het nep wespennest, ook wel Waspinator genoemd hang je op een plek waar je geen last van wespen wilt hebben, zoals onder een parasol op je terras. Let er wel op dat het nep wespennest voor ongeveer 7 vierkante meter werkt dus bij een grotere oppervlakte zijn er ook meer waspinators nodig.

Wespen zijn territoriale insecten, wat betekent dat als ergens al een wespennest is, ze weg zullen gaan en op zoek gaan naar een andere plek om aan voedsel te komen. Dankzij de waspinator denken wespen dus dat er al een wespennest aanwezig is op jouw terras en zullen ze een andere plek kiezen. Het nep wespennest is dus een wespenverjager. Je kunt de Waspinator tijdens de hele zomer ophangen maar werkt het beste als je hem al in het voorjaar ophangt omdat dan de koningin al op zoek gaat naar een plek voor een wespennest. 

Een bijkomend voordeel van het nep wespennest is dat er geen lokstof of ander middel inzit wat wespen aantrekt en wespen zal doden. Het is dus ook een diervriendelijke oplossing want wespen zijn juist erg nuttig voor de natuur!

Nep wespennest kopen

De Waspinator is eenvoudig te bestellen via onze webshop. Als je vragen hebt of advies wilt, kun je contact met ons opnemen, wij staan je altijd graag te woord.