Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Ratten bestrijden

Wanneer u last van ratten heeft moet u de strijd aangaan met de ratten en de ratten bestrijden. In huis ratten bestrijden is niet zo moeilijk. Allereerst moet u er achter zien te komen hoe de ratten binnen zijn gekomen. Vaak komen ratten via de spouwmuur binnen, maar ook door andere kleine gaatjes kunnen ze binnenkomen. Als u dit dichtmaakt, kunnen er geen nieuwe ratten binnenkomen. Vervolgens gaat u de ratten vangen die al binnen zijn. Onthoudt dus goed dat niet alleen het vangen van de ratten belangrijk is, maar ook de ratten preventie om te zorgen dat ze niet meer binnen kunnen komen.

Diervriendelijk ratten bestrijden

Wanneer u liever op een diervriendelijke manier de strijd met de rat aangaat bent u bij ons ook aan het juiste adres. Allereerst is de rattenpreventie altijd diervriendelijk. Dit doet u middels het plaatsen van bijenbekjes in uw stootvoegen, of met Mouseshield voor de kleinere gaatjes. Ratten vangen kan tegenwoordig ook op een diervriendelijke manier. Kies dan voor de diervriendelijke rattenval. Onthoudt dat in dit geval de rattenpreventie zeker vooraf moet geschieden. Met een diervriendelijke rattenkooi laat u namelijk de ratten buiten weer vrij, maar zij zullen dan de weg terug vinden en wederom bij u komen logeren. Maak dus vooraf de gaten dicht zodat de ratten niet meer binnen kunnen komen.

Professioneel ratten bestrijden

Wanneer uw rattenoverlast erg groot is en u geen idee heeft hoe de ratten binnen zijn gekomen, kunt u een professionele rattenbestrijder inschakelen. Onze partner in rattenbestrijding is bereikbaar op 085-029 85 10. U kunt hier vrijblijvend advies vragen.


Ratten-vangen
Ratten vangen
Ratten-lokken
Ratten lokken
Rattengif
Rattengif
Ratten-preventie
Ratten preventie


Bezig met laden...
€ 49,95*
 
€ 359,00*
 

Ook interessant:

Zwarte rat bestrijden