Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Rattenval kopen

In ons assortiment vindt u zeker uw rattenval. We hebben namelijk de wat eenvoudigere en goedkopere rattenval, tot aan herbruikbare rattenvallen. We hebben iedere rattenval op voorraad dus u heeft hem razendsnel in huis.

Diervriendelijke rattenval

Behalve de dodelijke rattenval kunt u ook op een diervriendelijke manier ratten vangen. Dit gaat eenvoudig met één van onze diervriendelijke rattenvangkooien. Deze diervriendelijke rattenvallen werken zeer eenvoudig, u plaatst hem op de gewenste plek, en de ratten zullen er vanzelf inlopen. Het is natuurlijk wel aan te raden hier wat ratten lokstof in te plaatsen. Vergeet niet om de val regelmatig te controleren, anders zullen de ratten alsnog doodgaan en is het geen diervriendelijke rattenval meer.

Waar plaats ik een rattenval?

U plaatst de rattenval altijd in de looproute van de rat. Dit is vaak langs muren. De rattenval is het meest effectief als u er een lokstof op plaatst. Uiteraard vindt u diverse soorten op onze website. De val klapt dan dicht en zorgt ervoor dat de rat direct dood gaat. Behalve rattenvallen zou u ook kunnen kiezen voor rattengif om van uw rattenprobleem af te komen.

Vergeet niet om ook aan ratten preventie te doen. Dat u ratten in huis heeft betekent dat ze op een bepaalde manier binnen komen. Dicht deze gaten, vang de ratten die binnen zijn, en u zult van uw rattenprobleem af zijn. Wanneer er een professionele rattenbestrijder moet komen kunt u onze partner vrijblijvend bellen op 085-029 85 10.

Bezig met laden...