Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Een stootvoeg is een open voeg in het metselwerk. Deze openingen hebben als doel om de spouwmuur te ventileren. Door de ventilatie werkt een spouwmuur zoals bedoeld en wordt overtollig vocht in de muur naar buiten afgevoerd.stootvoegroosters - stootvoegrooster

 

Een Stootvoegrooster tegen ongedierte

Bij veel hedendaagse bouwprojecten worden er in de stootvoegen roosters geplaatst om te voorkomen dat er ongedierte zoals wespen en muizen (een stootvoeg is groot genoeg voor een muis om toegang te krijgen tot de spouwmuur) in de spouwmuur door kunnen dringen. Naast een stootvoegrooster die tijdens het metselen geplaatst worden zijn er ook roosters die achteraf in de open stootvoeg geplaatst kunnen worden.

RVS stootvoegroosters achteraf plaatsen

Stootvoegrooster De stootvoegroosters die achteraf geplaatst kunnen worden zijn van RVS. Het Bijenbekje is veruit het meest gebruikte stootvoegrooster. Door de eigenschappen van het gebruikte roestvrijstaal en het unieke ontwerp van het product kunnen de bijenbekjes achteraf geplaatst worden in een stootvoeg. Eenmaal geplaatst zet de stootvoegrooster zich vast in de stootvoeg en zal het niet door ongedierte of spelende kinderen verwijderd kunnen worden.

Bij InsectDirect.nl koopt u direct online uw bijenbekjes. De bijenbekjes worden uit voorraad geleverd.

Spouwsafe RVS stootvoegroosters

Voor afwijkende maten hebben wij ook Spouwsafe in 6,9 of 24 cm. Deze zijn iets duurder en zijn in een aantal opzichten ook anders dan bijenbekjes:
- Hebben geen "tandjes" zoals de bijenbekjes
- Zijn in andere afmetingen verkrijgbaar (6cm, 9cm, 24cm)
- Op maat te knippen met een RVS schaar


Spouwsafe is online te kopen bij Insectdirect.nl. Altijd vanuit voorraad.

 

Op zoek naar professionele ongediertebestrijding?

Voor vragen over onze producten of over uw bestelling belt u 053 - 573 8888 (lokaal tarief, bereikbaar tijdens kantooruren).

Bel voor professionele bestrijding 088 - 233 7812 (lokaal tarief, 24 uur per dag, 7 dagen per week vrijblijvend advies).

Bel nu voor professionele ongediertebestrijding 088 - 233 7812 lokaal tarief, 24/7 vrijblijvend advies)