Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Bijenbekjes Roestrvijstalen stootvoegroostersEen spouwrooster zorgt er voor dat ingedierte zoals bijen, wespen, muizen of ratten geen toegang heeft tot uw spouw.
In een spouwmuur bevinden zich - aan de buitenkant - openingen die als doel hebben om te spouw te ventileren en zodoende overtollig vocht in de muur af te voeren. Zonder deze openingen zou uw spouwmuur vochtig worden. Een probleem van deze openingen in uw spouwmuur is echter dat ongedierte een plek heeft om makkelijk toegang te krijgen tot uw spouw.

Een Spouwrooster weert ongedierte

Spouwroosters worden met name geplaatst om ongedierte zoals wespen en muizen te weren. Vaak worden deze roosters geplaatst tijdens het metselen. Naast een spouwrooster die tijdens het metselen geplaatst worden zijn er ook roosters die achteraf in de open stootvoeg geplaatst kunnen worden.

Een RVS Bijenbekje Het Bijenbekje is veruit het meest gebruikte en meest spouwrooster. Door de eigenschappen van het gebruikte roestvrijstaal en het unieke ontwerp van het product kunnen de bijenbekjes zowel vooraf tijdens het metselen als achteraf geplaatst worden als spouwrooster. Eenmaal geplaatst zet het product zich vast in de stootvoeg en zal het niet door ongedierte of spelende kinderen verwijderd kunnen worden.

Bij InsectDirect.nl koopt u direct uw stootvoegroosters. De bijenbekjes worden uit voorraad geleverd.

Spouwsafe RVS stootvoegroosters

De Spouwsafe is een alternatief voor het bijenbekje bij afwijkende maten. 

Ongedierte verwijderen voor het plaatsen van uw spouwrooster

Let op het is erg belangrijk om een schone spouw te hebben voordat u deze afsluit. Opgesloten ongedierte in de spouw kan voor veel overlast en schade zorgen. Wij raden aan om - in het geval van reeds bestaande overlast- eerst gebruik te maken van een professionele bestrijder. Voor vrijblijvend advies belt u met 085-0298510 (lokaal tarief, 24 uur per dag, 7 dagen per week).

Voor vragen over onze producten of over uw bestelling belt u 053 - 573 8888 (lokaal tarief, bereikbaar tijdens kantooruren).