Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Teken komen de laatste tijd steeds vaker voor in Nederland. De kans is dus groot om gebeten te worden door een teek. Bijvoorbeeld tijdens een lekkere boswandeling, ook spelende kinderen in hoogstaand gras zijn vaak het slachtoffer van deze vervelende beten, maar ook uw dieren kunnen een tekenbeet op lopen. Daarom bieden wij als Insectdirect genoeg middelen tegen teken.

Koop uw anti teken spray bij insectdirect

Omdat u zo snel mogelijk van de teken af wilt zijn, bieden wij meerdere anti teken sprays aan. Deze teken spray breng je aan op je eigen lichaam. Zo heb je dus een bescherming laag op en ben je geen doelwit voor deze teken. Door de anti teken spray kunt u veilig genieten van uw boswandelingen en kunnen uw kinderen weer lekker spelen in de buitenlucht.

Anti teken middelen zorgen voor het veilig verwijderen van de teken

Toch worden er mensen gebeten door teken. Door de anti teken middelen van insectdirect is het verwijderen van deze beestjes eenvoudig. De speciale grijpbekken zorgen ervoor dat de teek goed vastgepakt wordt met een minimaal risico de teek te beschadigen. Ook bieden wij een speciale tekentang aan die zowel voor uzelf maar ook voor een dier geschikt is.

De Tip voor het verwijderen van een teek

Gebruik hiervoor nooit een normale pincet! Daarmee kunt u de teek niet goed vastgrijpen. Grijp de teek vast met de punt van onze speciale teken removers. Verwijder vervolgens de teek met een draaiende beweging en trek de teek er opwaarts uit. Let goed op dat je de hele teek tot aan de kop goed vast hebt voordat je hem eruit trekt. Hou de plek wel in de gaten! Als er een rode plek op uw huid komt neem dan gelijk contact met uw huisarts.

Anti teken middelen zijn onmisbaar in ieder huishouden. Zo kunt u uzelf en uw kinderen te allen tijde goed beschermen tegen teken. En mocht iemand toch een tekenbeet opgelopen hebben, dan kan deze per direct verwijderd worden. Een teek zo snel mogelijk verwijderen is namelijk cruciaal om een kans op besmetting te verkleinen.
Bezig met laden...

Anti teken spray online kopen

Een anti teken spray kopen gaat eenvoudig via onze webshop. Het is een ideaal preventief middel tegen teken. We hebben ze altijd op voorraad en u kunt hem dus al morgen in huis hebben!