Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wazzzpaway Wespenverjager 4 6
Wazzzpaway Wespenverjager
Reviews | Review toevoegen

Wazzzpaway wespenverjager. Nep wespennest.

Artikelnummer

WAZZZPAWAY 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 10,95 *
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Geen last van wespen met de Wazzzpaway!
Lekker buiten in de tuin of in de horeca op het terras zitten wordt vaak wreed verstoord door wespen. Erg vervelend als je net van je drankje geniet of zit te eten en je wordt opgeschrikt door een wesp. Wespenoverlast is verleden tijd met de Wazzzpaway wespenverjager!

Hoe werkt de Wazzzpaway?
De Wazzpaway is een nep wespennest. Het werkt als een soort vogelverschrikker voor wespen. Wespen zijn namelijk zeer territoriaal, dus wanneer er ergens reeds een wespennest is, vliegt de wesp weg en zoekt hij een andere plek om voedsel te zoeken.

Waarom een Wazzzpaway kopen?
De Wazzpaway heeft veel voordelen ten opzichte van huis tuin en keuken oplossingen of een wespenval met lokstof. Het is namelijk een diervriendelijke manier om wespen te verjagen omdat ze niet gedood worden, tevens wordt de leefwereld van insecten in uw tuin niet verstoord omdat er geen chemische middelen e.d. wordt gebruikt. Daarnaast is de wazzzpaway zeer eenvoudig in gebruik en dankzij zijn neutrale kleur valt hij ook niet zo op. Daarom is de Wazzzpaway ook een zeer handige wespenval voor de horeca!

Gebruiksaanwijzing

  • vouw de Wazzzpaway uit
  • trek het koordje strak
  • hang hem zo dicht mogelijk bij de plek waar je geen last van wespen wilt hebben (zoals onder een parasol)
  • de wazzpaway werkt in een straal van ongeveer 7m2. Dus bij een grotere oppervlakte zijn meerdere wazzzpaways nodig.
  • vul indien nodig de wazzzpaway met plastic zakken zodat hij zijn vorm van wespennest houdt
Wij verkopen alleen de originele Wazzzpaway.

We hebben ook een goedkopere versie, de wespenverschrikker.

Review toevoegen

Beste InsectDirect klant,

Bedankt dat uw de tijd heeft genomen een review te schrijven! Hier hechten wij veel waarde aan. Met uw bijdrage kunnen wij ons blijven verbeteren. Daarnaast helpt u met uw mening andere klanten een goede keuze te maken.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@insectdirect.nl of 053 - 573 88 88. 

Met vriendelijke groet,

Team InsectDirect.nl

Jonkers -

Werkt niet.
Wespen blijven komen.

B100 -

Na vele positieve reviews op internet heb ik ook een wazzapaway aangeschaft. Echter zoemen er nog steeds wespen. Voor de 1 werkt het wel, en de ander wellicht niet. Ik kan me overigens ook voorstellen dat de wespen wel rondzoemen, het nep wespennest zien hangen en er dan snel vandoor gaan. Geen wesp meer in je tuin zien is wellicht ook niet realistisch. Kortom, ik wacht nog even deze maand af wanneer het echte wespenseizoen losbarst. Zolang ik maar enigszins rustig in de tuin kan zitten ben ik tevreden.

Tom VdB -

de grote wespen blijven wel weg maar die kleine irritante niet.
Ik ben imker daarom had ik dit product gekocht om niet met chemische producten te werken maar die kleine wespen zijn juist het probleem daarom spijtig.
Misschien volgend jaar de nest vroeger hangen.

Ezinga -

Zeer snel geleverd , geplaatst door ons twee stuks. Nu nog afwachten ...hopelijk geen wespen meer vlak bij huis. In de spleten in de woning komen ze dan misschien ook niet meer. We geven ook nog twee weg, voor op de camping bij vrienden/familie.

JWS -

Vooralsnog valt er niet veel over te zeggen. Het is pas april, maar de eerste wespen zoemen al weer in de tuin en lijken zich niet teveel van de Wazzpaway aan te trekken. Hij hangt niet erg stabiel, zelfs met een steentje onderin wiebelt hij nogal in de wind. Ik zal het in de gaten houden

Arnold -

De Wazzzpaway is een nep wespennest waardoor wespen denken dat er al een nest is. Dit heeft voor mij vorig jaar ontzettend goed gewerkt! Ik heb er nu alvast meerdere aangeschaft om ook de aankomende zomer wespvrij door te komen op ons erf.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 10,95 *

2 of meer

€ 10,45 *

5 of meer

€ 9,95 *

10 of meer

€ 8,95 *

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.