Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wespen verdelgen

Wanneer u zelf wespen wilt verdelgen zijn er diverse middelen. U kunt kiezen voor diverse sprays, of voor een wespenval. Dit zijn oplossingen wanneer u geen last heeft van een wespennest of zware wespenoverlast.

Professioneel wespen laten verdelgen

Wanneer u overmatig  overlast heeft van wespen dan is het tijd om een verdelger in te schakelen. Wespen kunnen snel in aantal groeien, schade veroorzaken aan uw woning en vormen tevens een bedreiging voor mens en dier.

Het verwijderen of uitroeien van een wespennest kan gevaarlijk zijn. We raden af om dit zelf te doen. Zeker wanneer het een actief en volgroeid nest betreft. Zodra u signaleert dat u een wespennest in of om uw woning heeft kunt u het beste een specialist raadplegen zodat het nest verwijdert kan worden. Wij hebben hiervoor een partner die bereikbaar is op 085-029 8510.
Bezig met laden...

Wespen laten verdelgen door een lokale bestrijder

Het telefoonnummer 085 - 029 85 10 (lokaal tarief, 24 uur per dag, 7 dagen per week vrijblijvend advies) brengt u direct in contact met uw lokale bestrijder. Hij of zij geeft vrijblijvend advies en indien gewenst zal de bestrijder bij u langs komen om de wespen te bestrijden.

Bel nu voor professionele ongediertebestrijding 085 029 8510 lokaal tarief, 24/7 vrijblijvend advies)