Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Wespen verjagen

Vooral in augustus hebben we last van wespen. Een diervriendelijke manier om van wespen af te komen is wespen verjagen. De meest effectieve manier om wespen te verjagen is het nep wespennest, de Wazzzpaway. Hiermee denkt de wesp namelijk dat er al een nest aanwezig is, en zal meteen weer wegvliegen. Andere diervriendelijke tips tegen wespen is een insectenverjager. Hiermee worden allerlei insecten weggejaagd. Het is dus ook zeker een wespenverjager. Deze is zeer handig als u buiten wilt barbecueën, of lekker rustig op uw terras wilt zitten, de Shooaway of de Zzoom zal voor u de wespen verjagen. Een andere optie is één van de insectensprays die wespen en andere insecten zal verjagen. Alle producten om wespen te verjagen op onze website zijn geschikt voor bij u thuis, maar ook zeker voor de horeca!

Kiest u liever voor een dieronvriendelijke manier tegen wespen? Wij hebben ook diverse wespenvallen en andere producten om wespen te verdelgen in ons assortiment.

Om te zorgen dat zich geen wespen in uw spouwmuur vestigen kunt u bijenbekjes plaatsen in de stootvoegen. Hierdoor wordt de ingang voor wespen geblokkeerd en zullen ze zich elders gaan vestigen. Een zeer effectieve manier om wespen te verjagen!

 

Bezig met laden...

Bestel uw wespenverjager eenvoudig online

Producten om wespen te verjagen bestelt u eenvoudig op onze webshop. Wanneer u meer informatie of advies nodig heeft, neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!