Nieuwe klant Login
Producten
onze vermelding op www.keurmerk.info

Foto

Hoe kan het dat Rovince kleding teken en andere insecten afstoot? Het unieke aan Rovince teekwerende kleding is het gebruik van het door Rovince gepatenteerde ZECK-Protec. Werkelijk uniek in Europa.

ZECK-Protec is een uitgekiende bescherming tegen de teek die ontwikkeld is voor professioneel gebruik. Rovince kleding wordt tijdens de productie uitgevoerd met deze teekwerende bescherming. Teekwerende kleding die Rovince op de markt brengt is bij aankoop altijd geimpregneerd en heeft voor de gehele levensduur geen nabehandeling nodig. Hierdoor is ZECK-Protec zeer geschikt voor zware professionele omstandigheden.

ZECK-Protec is volledig veilig en gecertificeerd. De impregnering is geurloos, huidvriendelijk, UV-proofed en machine wasbaar. De protectie blijft ongekend lang op de Rovince kledingactief. Tests hebben uitgewezen dat zelfs na 80 wasbeurten een optimaal teekwerend resultaat naar voren kwam. Kortom met ZECK-Protec een professionele teekwerende bescherming en geen nabehandeling vereist!

Koop hier uw Rovince Anti Teek Kleding...